top of page
Søg

Betydning af Be Fris logo

Be Fris logo er et symbol for freden og friheden iboende hos os hver i sær og i enhed med hinanden ud fra et holistisk princip.


Logoet viser en cirkel i form af en slange, hvor hoved møder halen. Korsets tre nedre dele viser Katharkorsets tre ben. Korsets fjerde ben, med cirklen på toppen, er et gnostisk symbol, som præsenterer et omvendt symbol for Uranus.


Slangen der møder sig selv, står for evigheden og verdens sjæl. Den står også for det bevidste i forhold til det ubevidste sind og dualiteten som et grundlæggende fundament for eksistens, mørke-lys, den fysiske realitet-den spirituelle realitet, falskt-sandt, liv-død, det gode-det onde osv.

Slangen viser også, at alt er forbundet i en helhed fra begyndelsen til enden, for derved at begynde igen, ligesom vi mennesker dør og genfødes. Slangen skifter ham og på den måde begynder en ny livscyklus.


Logo’et et billede på de værdier som Be Fri står for. Det er troen på, at der er et liv efter døden, at vi alle er holistisk forbundene til hinanden, og at vores sjæl har en opgave vi skal lære af, hver gang vi genfødes.


Det omvendte symbol for Uranus repræsenterer foranderligheden, i at betragte Universet i forhold til den ultimative frihed og befrielse fra karmiske bindinger, anskuelser og antagelser. Uranus hjælper med at se tingene som de er. Den hjælper med skabelse, med kreativitet og at skubbe på forandringer.

På samme måde står Be Fri for at hjælpe mennesker med at se og forstå det som gælder for dem, med at åbne op for kreativitet og skabe de forandringer som hjælper med livets mange mål.


Jeg er overbevist om, at vi mennesker kan finde frihed i at lære vores sjæl at kende og at vi derved får kendskab til vores livsformål. Når vi lærer vores sjæl at kende opnår vi fred og frihed, erkendelse af kærlighedens styrke og vi får derved adgang til Universel kærlighed som grundlag for al eksistens.




53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

FORMÅLET MED BLOGGEN

Jeg vil gerne dele de kanaliseringer jeg modtager. Der er så meget kærlighed i dem og en af de beskeder jeg har modtaget er, at jeg skal...

Comments


bottom of page